En rustikk og smaksrik mat basert på lokale råvarer, laget med kjærlighet og omtanke.
I mitt kjøkken står de ekte og naturlige smakene i fokus. Jeg ønsker å kombinere tradisjonelle råvarer, med nye og spennende smaker fra alle kontinenter. På denne måten håper jeg å skape noe nytt med respekt for det gamle.

Jeg er utdannet kokk, og har jobbet meg gjennom Norge fra Pasvikdalen i nord til Stavanger i sør. Pasvik Taiga var mitt første møte med et reindyrket konsept bassert utelukkende på lokale råvarer. Dette fasinerte og utfordret meg på alle måter, og jeg har bygd videre på denne kunnskapen gjennom karrieren.Jeg vet nå at nøkkelen ligger i det å våge og være liten nok til at det faller naturlig å gjøre alt selv.

På Sigmundstovo Gjestehus lager vi alt selv, i godt samarbeid med lokale bønder. Hos oss kan du nyte hjemmelaget syltetøy og pålegg til frokost, fisk fra fjorden til lunsj, og til middag serverer vi deg gjerne lokal hjorte- eller villsaukjøtt tilberedt med inspirasjon fra hele verden.

matfilosofi